Składniki:
szynka konserwowa | 100 g |
ser pleśniowy | 1 sztuka |
cebula | 100 g |
jajko ugotowane na twardo | 2 sztuki |
majonez | 50 g |
ser topiony | 1 sztuka |
mleko 3,2% | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 0,5 łyżeczki |
sól do smaku |
szynka konserwowa | 100 g |
ser pleśniowy | 1 sztuka |
cebula | 100 g |
jajko ugotowane na twardo | 2 sztuki |
majonez | 50 g |
ser topiony | 1 sztuka |
mleko 3,2% | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 0,5 łyżeczki |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: