Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz cesarski z indyka
Kroki postępowania
Przepis znajduje się na moim blogu Kuchenne rozterki początkującej blogerki http://gorzko-gorzki.blogspot.com/
mięso gulaszowe z indyka | 30 dag |
Przyprawa do mięs Prymat | do smaku |
smalec | 1 łyżeczka |
cebula | 1 |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cytryna | 1/4 |
bulion drobiowy | 200 ml |
pomidory krojone z puszki | 1/2 puszka |
smietana 18% | 50 ml |
mąka pszenna | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: