Przepis i sposób przygotowania na: Grillowane medaliony z łososia
Kroki postępowania
Posypać pieprzem cytrynowym , kardamonem, pieprzem kolorowym i polać oliwą z oliwek . Skropić sokiem z limonki i włożyć do lodówki na 30 minut .
łosoś | 200-300 g łososia medaliony |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | 1/2 łyzeczki |
sok z limetki | 1 łyżeczka |
oliwa | 1 łyżeczka |
szałwia | 10-15 listków |
Kardamon mielony Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: