Przepis i sposób przygotowania na: Graham ze słonecznikiem Zewy
Kroki postępowania
Oprószyć je mąką i zakryć ściereczką do wyrośnięcia.
Gdy ciasto wyrośnie ponownie je wyrobić przez chwilę i
mąka pszenna typ 750 | 50 g EKO |
drożdże świeże | 30 g |
cukier | 1 łyżka |
woda letnia | 1/2 szk |
mąka pszenna typ 1850 | 500 g Graham |
mąka pszenna typ 750 | 450 g EKO |
woda letnia | 450 ml |
olej rzepakowy | 1/4 szk |
sól | 1 łyżeczka |
słonecznik łuskany | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: