Składniki:
kapusta czerwona | 50 dkg |
kapusta biała | 50 dkg |
jabłko winne | 1 sztuka |
por (biała część) | 1/2 sztuki |
ocet 10 % | 2 łyżki |
cukier kryształ | 1-2 łyżki |
sól do smaku | |
oliwa | 2 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
kapusta czerwona | 50 dkg |
kapusta biała | 50 dkg |
jabłko winne | 1 sztuka |
por (biała część) | 1/2 sztuki |
ocet 10 % | 2 łyżki |
cukier kryształ | 1-2 łyżki |
sól do smaku | |
oliwa | 2 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: