Składniki:
ser ementaler | 20 dag |
ser Lajta | 20 dag |
ser camamber | 20 dag |
czosnek | 1 ząbek |
mąka | 2 łyżki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
pieprz do smaku | |
gałka muszkatołowa do smaku | |
wino | 300 jabłkowe |
ser ementaler | 20 dag |
ser Lajta | 20 dag |
ser camamber | 20 dag |
czosnek | 1 ząbek |
mąka | 2 łyżki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
pieprz do smaku | |
gałka muszkatołowa do smaku | |
wino | 300 jabłkowe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: