Składniki:
filety z kaczej piersi | 2 szt |
włoszczyzna | 1 szt |
grzyby suszone | 3 dag |
masło | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
smietana 18% | 1/2 szkl |
zielona pietruszka | 2 łyżki |
sól | |
pieprz |
filety z kaczej piersi | 2 szt |
włoszczyzna | 1 szt |
grzyby suszone | 3 dag |
masło | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
smietana 18% | 1/2 szkl |
zielona pietruszka | 2 łyżki |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: