Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filety w porach z pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

por 1 sztuka
filety z kurczaka 3 sztuki
pieczarki 50 dag
ser żółty 30 dag
majonez 6 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Filety w porach z pieczarkami

Por pokroić w krążki i wyłożyć w naczyniu żaroodpornym Piersi kurczaka rozbić i położyć na por. Pieczarki obrać, pokroić w plastry, podsmażyć położyć na piersi. Ser żółty zetrzeć na tarce i położyć na pieczarki. Później smarujemy majonezem wierzch. Pieczemy 45 minut w 180 stopniach.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak