Składniki:
mostek cielęcy | |
sok z cytryny | 1 łyżka |
sól | |
masło | 5 dag |
Farsz: | |
jajko | 2 |
bułka | |
natka pietruszki | 2 łyżki |
masło | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
mleko | 1\\2 szklanki |
wątróbka cielęca | 10 dag |
mostek cielęcy | |
sok z cytryny | 1 łyżka |
sól | |
masło | 5 dag |
Farsz: | |
jajko | 2 |
bułka | |
natka pietruszki | 2 łyżki |
masło | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
mleko | 1\\2 szklanki |
wątróbka cielęca | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: