Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane jajka waflowe

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajka waflowe 16 szt
tuńczyk w sosie własnym 25 dkg
serek mascarpone 25 dkg
oliwki zielone Smak 10 szt
cebula czerwona 1 szt
natka pietruszki 1 pęczek
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat

Porada

Wafelki można wyłożyć suchymi kawałkami sałaty. Dłużej będą trwalsze.

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane jajka waflowe

Tuńczyka odcisnąć z oleju. Cebulę, pietruszkę, oliwki posiekać. Tuńczyk przełożyć do miseczki dodać cebulę, pietruszkę , oliwki, serek. Całość wymieszać dodać do smaku sól i pieprz. Nadziewać wafelki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 12.06.2016 22:15
fajny pomnysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak