Przepis i sposób przygotowania na: Fasolowe „poduszeczki” z ciasta francuskiego
Kroki postępowania
Całość wstawiamy do nagrzanego piekarnika. „Poduszeczki” pieczemy około 15 minut w 190°C. Gotowe wyjmujemy. Podajemy na ciepło lub zimno.
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
cebula | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
marchew | 1 sztuka |
fasola czerwona z puszki | 300 gram |
natka pietruszki | 1 łyżka, siekanej |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
Majeranek suszony Prymat | |
sól do smaku | |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
olej | |
jajko | do smarowania |
sezam | do posypania |
czosnek | ząbek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: