Przepis i sposób przygotowania na: Fasolowe knedle ze szpinakiem i wędzonym twarogiem
Kroki postępowania
Ugotowaną fasolę odcedzić i przestudzoną zmielić w maszynce do mielenia mięsa. Przepuściłam dwa razy.
fasola Jaś | 400 g |
jajko | 2 szt |
mąka pszenna | 1/4 szkl |
mąka ziemniaczana | 1/4 szkl |
sól |
szpinak mrożony | 125 g (1/2 opakowania) |
ząbek czosnku | 1 szt |
twaróg wędzony | 125 g |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
natka pietruszki | |
masło |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: