Przepis i sposób przygotowania na: Fasolowe klopsiki w warzywach
Kroki postępowania
Cebulę pokroić w kostkę i usmażyć na rumiano razem z rozgniecionym czosnkiem.
fasola Jaś | 400 g |
cebula | 1 szt |
ząbek czosnku | 1 szt |
jajko | 2 szt |
otręby owsiane | 3 łyżki |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
mąka pszenna | 1/4 szkl |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
cukinia | małe 2 szt |
cebula | 1 szt |
ząbki czosnku | 2 szt |
pieczarki | 200 g |
pomidory | 3-4 szt |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
bulion drobiowy | 2 szkl |
ocet balsamiczny | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | |
olej rzepakowy do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: