Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa na ostro

3.0
(13)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa zielona 150 gram
fasolka szaragowa żółta 150 gram
czosnek 1 ząbek
chilli 1/3 łyżeczki
PUSZKA POMIDORÓW 1 sztuka
oliwa 2 łyżki
natka pietruszki 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa na ostro

Fasolki ugotuj al dente. Na patelni rozgrzej olej i dodaj chilli, następnie rozgnieciony czosnek i dodaj pomidory Dopraw solą. Duś ok 20 minut bez przykrycia. Dodaj fasolkę niech sos ją oblepi. Posyp natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Konczi 17.09.2013 15:22
smaczne jedzonko
ssylwiaa 17.09.2013 15:19
spróbowałabym :)
ana1 17.09.2013 14:54
super jedzonko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak