Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz do pierogów ruskich

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki 55 dag
twaróg 30 dag
cebula 1 1/2 sztuki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: farsz do pierogów ruskich

ziemniaki obieramy, gotujemy w osolonej wodzie. cieple kręcimy przez maszynkę. Cebuleobieramy, podrumieniamy na tłuszczu. Oczywiscie pokrojona w kosteczke cienką. Dodajemy do ziemniaków, ddajemy twaróg. doprawiamy do smaku mieszamy by nie było grudek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dianix 12.09.2013 08:43
uwielbiam...
mic 06.09.2012 07:39
te pierogi sa moje ulubione, jem zazyczaj powyzej 10 na jeden raz
mirosława4 27.08.2012 19:21
smaczny
Laila2786 21.08.2012 11:02
super przyda mi się
Emiliozo 08.08.2012 08:04
uwielbiam ruskie
Dorian 02.08.2012 22:51
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak