Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

DOMOWY PODWÓJNY HAMBURGER Z ZBOŻOWO-ŻYTNIĄ BUŁKĄ

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

hamburgery kotlety 4 szt
sałata chrupiąca 4 liście
Musztarda sarepska Prymat do smaku
ogórek świeży 1-2 szt.
bułka 2 zbożowo-żytnia

Przepis i sposób przygotowania na: DOMOWY PODWÓJNY HAMBURGER Z ZBOŻOWO-ŻYTNIĄ BUŁKĄ

Kotlety smażymy na rumiano. Bułki kroimy na pół wykładamy kotlety na nie liście sałaty i polewamy ketchupem i musztardą , następnie przekładamy następnymi kotletami, na to układamy plastry ogórka i przykrywamy bułką.
Można dodać ser żółty i zapiekać w piekarniku.
SMACZNEGO!!!!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mysza75 05.09.2013 12:31
domowy i do tego zdrowy :-)
agnieszka214 09.08.2013 21:51
alez narobiłas mi ochoty na kanapeczke
fotoviderek 09.08.2013 09:10
Nie ma jak domowy :)
Katarina 09.08.2013 08:21
Na pewno mniej kaloryczny niż ten z butki
babeczka007 08.08.2013 22:00
Wygląda smakowicie ;)
Megg 08.08.2013 21:58
przepyszny!!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak