Przepis i sposób przygotowania na: Dip z warzyw marynowanych
1. Wszystkie składniki sosu dokładnie mieszamy, doprawiamy do smaku i schładzamy.
2. Wszystkie składniki dipu wkładamy do miski, wlewamy sos, delikatnie mieszamy i doprawiamy do smaku.
Prosty, ale przepyszny dip z marynowanych warzyw z musztardą whisky.
papryka marynowana Smak (pokrojona w kostkę) | 3 sztuki |
pieczarki marynowane Smak (pokrojone w kostkę) | 6 sztuk |
ogóreczki konserwowe z chili Smak (pokrojone w plastry) | 6 sztuk |
kapary Smak (pokrojone) | 1 łyżka |
czosnek marynowany Smak (roztarty) | 3 ząbki |
jajka ugotowane na twardo (posiekane) | 3 sztuki |
szczypiorek posiekany | 1 pęczek |
Musztarda z whisky Prymat | 1 łyżka |
majonez | 4 łyżki |
gęsty jogurt naturalny | 200 mililitrów |
Sól morska ziołowa Prymat w młynku | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
1. Wszystkie składniki sosu dokładnie mieszamy, doprawiamy do smaku i schładzamy.
2. Wszystkie składniki dipu wkładamy do miski, wlewamy sos, delikatnie mieszamy i doprawiamy do smaku.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: