Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip jogurtowo-koperkowy

5.0
(17)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Oto przepis na prosty, uniwersalny dip jogurtowo-koperkowy. Świetny do warzyw, ryb i mięs z grilla.

Składniki:

jogurt naturalny 120 gramów
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat 1 opakowanie
koper świeży kilka gałązek

Przepis i sposób przygotowania na: Dip jogurtowo-koperkowy

1. Do miseczki wsyp zawartość saszetki sos sałatkowy koperkowo-ziołowy.

2. Dodaj małe opakowanie jogurtu naturalnego lub skyr (około 120g).

3. Całość dokładnie wymieszaj i odstaw na 10 minut.

4. Przed podaniem dodaj do ozdoby nieco świeżego koperku.

 

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak