Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dewolaj z pieczarkami i serem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczareki całe 200 g
pierś z kurczaka 2 szt.
ser 6 plastry
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Dewolaj z pieczarkami i serem

Kroki postępowania

1
Pieczarki obrać ze skórki, pokroić w kostkę a następnie podsmażyć, posolić.
Krok 1 - Dewolaj z pieczarkami i serem foto
2
Piersi z kurczaka wyklepać, położyć na nich plasterek sera, trochę pieczarek.
Krok 2 - Dewolaj z pieczarkami i serem foto
3
Dewolaj zwinąć w rulonik, smażyć na oleju z wszystkich stron na złoty kolor.
Krok 3 - Dewolaj z pieczarkami i serem foto
4
Dewolaj oczywiście posolić, popieprzyć wg własnego uznania.
Krok 4 - Dewolaj z pieczarkami i serem foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ppaulina 16.02.2014 13:09
pyszne mięsko
IwonaKa 03.12.2013 00:19
taki własnie lubię
JOANNA16 13.09.2013 08:39
pyszne mięsko
marzencia2007 15.04.2013 15:34
uwielbiam ;) zjadłabym ;)
Megg 15.04.2013 08:18
pyszności!!!!
msmors 15.04.2013 08:03
super danie
Janina 15.04.2013 07:28
Bardzo smaczne
katarzynagotuje 14.04.2013 23:55
Wygladają bardzo apetycznie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak