Przepis i sposób przygotowania na: Comber z sarny po kapitańsku.
Kroki postępowania
Mięso osuszyć, natrzeć przyprawami i odstawić na 1 godzinę.
Sos połączyć ze śmietaną wymieszaną z mąką.
comber b/k | 60 dag |
mleko 3,2% | 500 ml |
wino czerwone wytrawne | 100 ml |
śliwki suszone | 5 dag |
rodzynki | 2 dag |
smalec | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
Rozmaryn suszony Prymat | |
papryka czerwona | |
Owoc jałowca cały Prymat | kilka szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: