Przepis i sposób przygotowania na: Cielęcina z kapustą pekińską
Kroki postępowania
Cebulę pokrojoną w kostkę, paprykę pokrojoną w słupki i drobno posiekany imbir podsmażamy an oleju sezamowym. Doprawiamy pieprzem.
Smacznego!
cielęcina | 0,5 kg |
olej kokosowy | 2 łyżki |
ząbek czosnku | 4 szt |
marchew | 1 szt |
fasolka szparagowa | 0,1 kg |
bambus pędy | 0,2 kg |
cebula | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
imbir | 2 cm |
olej sezamowy | 2 łyżki |
kapusta pekińska | 0,5 szt |
sos ostrygowy | 2 łyżki |
sos sojowy jasny | 2 łyżki |
cukier trzcinowy | 20 gram |
skrobia ziemniaczana | 1 łyżki |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: