Składniki:
jajko | 2 szt. |
budyń waniliowy | 2 op. |
cukier | 3/4 szkl. |
masło | 200 g |
smalec | 100 g |
śmietana gęsta | 18% 1/2 szkl. |
cukier waniliowy | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
mąka pszenna | 850 g |
jajko | 2 szt. |
budyń waniliowy | 2 op. |
cukier | 3/4 szkl. |
masło | 200 g |
smalec | 100 g |
śmietana gęsta | 18% 1/2 szkl. |
cukier waniliowy | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
mąka pszenna | 850 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: