Składniki:
brzoskwinie | 1 kg |
gruszki | 1 /2 kg |
cebula biała | 2 szt |
cukier brązowy | 1 1/2 szkl |
ząbki czosnku | 2 szt |
sól | 2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 2 łyżeczki |
imbir starty | 1 łyżka |
rodzynki | 200 g |
ocet jabłkowy | 1 szkl |
brzoskwinie | 1 kg |
gruszki | 1 /2 kg |
cebula biała | 2 szt |
cukier brązowy | 1 1/2 szkl |
ząbki czosnku | 2 szt |
sól | 2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 2 łyżeczki |
imbir starty | 1 łyżka |
rodzynki | 200 g |
ocet jabłkowy | 1 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: