Przepis i sposób przygotowania na: Chleb z ziemniakami i cebulą
Kroki postępowania
Cebulę pokroić w kostkę, lekko zrumienić na oleju, ostudzić.
cebula | 1 sztuka |
olej do smażenia | |
ziemniaki ugotowane | 2 duże sztuki |
mleko ciepłe | 1 szklanka |
cukier | 1/2 łyżki |
drożdże | 40 g |
mąka razowa | 1 szklanka |
otręby pszenne | 1 szklanka |
mąka tortowa | 4 szklanki |
sól | 1 czubata łyżka |
woda ciepła | 2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: