Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chleb z błonnikiem - z maszyny

2.0
(10)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

woda 460 ml
olej słonecznikowy 1/2 łyżki
sól 1/5 łyżkeczki
mleko w proszku 1/5 łyżki
drożdże suche 2,5 łyzeczki
mąka chlebowa 420 pszenna

Przepis i sposób przygotowania na: Chleb z błonnikiem - z maszyny

Do maszyny wlać wodę, olej słonecznikowy. Dodać sól, mleko w proszku, mąkę, otręby i drożdże. Wybrać program podstawowy (3 godziny) i stopień zrumienia skórki.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mysza75 22.11.2013 16:01
jaki zdrowy chlebek
Noruas 13.06.2013 23:22
świetnie Ci wyrósł
Mona73 13.06.2013 23:04
domowego chleba jeszcze ni jadłam, ale musi być pyszny
Sroczka 13.06.2013 22:02
Bardzo apetycznie ten chlebek wygląda.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak