Składniki:
woda ciepła | 330 mililitrów |
mąka żytnia typ 720 | 160 gramów |
mąka pszenna typ 550 | 440 gramów |
zakwas żytni | 130 gramów |
olej rzepakowy | 5 łyżek |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 2 łyżeczki |
cukier | 1,5 łyżeczki |
woda ciepła | 330 mililitrów |
mąka żytnia typ 720 | 160 gramów |
mąka pszenna typ 550 | 440 gramów |
zakwas żytni | 130 gramów |
olej rzepakowy | 5 łyżek |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 2 łyżeczki |
cukier | 1,5 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: