Przepis i sposób przygotowania na: Chleb cukiniowy
Kroki postępowania
Po tym czasie pieczemy w piekarniku nagrzanym do 190 stopni około 50 minut.
drożdże | 50 g |
mąka pszenna | 500 g |
woda ciepła | 0,3 szklanki |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
oregano | 1 łyżeczka |
sól do smaku | 1 łyżka |
śmietana 12% | 250 ml |
cukinia | 1 sztuka |
cukier kryształ | 1 łyżka |
olej rzepakowy | 1/2 szklanki |
mąka pszenna | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: