Przepis i sposób przygotowania na: boczek faszerowany
Mięso mielone również doprawić do smaku. Na boczku rozsmarować mięso mielone, posypać żelatyną i zwinąć w rulon. Obwiązać sznurkiem, wyłożyć na brytfannę i piec ok 1,5 godziny w 180 stopniach.
mięso mielone | 0,5 kg |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | |
czosnek | |
sól, pieprz | |
Majeranek suszony Prymat | |
przyprawa do potraw | |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
sznurek do zwiazania | |
boczek | 2 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: