Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt z krówką
Masło ucierać na puch. Dodać mase krówkową i jeszcze dokładnie zmiksować.
Margaryne rozpuścić z mlekiem. Dodać cukier i kakao. Dokladnie wymieszać.
przełożenie: biszkopt+masa+biszkopt+polewa
jajko | 5 |
mąka pszenna | 5 łyżek |
cukier | 5 łyzek |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
masło 250 g | 1 kostka |
masa krówkowa | 1 puszka |
mleko | 0,5 szklanki |
margaryna | 0,5 kostki |
kakao | 3 łyzki |
Polewa: | 3 łyzki |
cukier | 3 łyzki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: