Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

BEFSZTYK

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wołowa 4 plastry
Chili pieprz cayenne mielone Prymat
sól
boczek 4 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: BEFSZTYK

1
Befsztyki rozgniatamy krawędzią dłoni, pieprzymy, skrapiamy łyżką oliwy, owijamy boczkiem i wkładamy na 2 godziny do lodówki.
2
Mięso solimy i obsmażamy je z obu stron na silnym ogniu. Po 3 minuty z każdej strony. Podajemy z warzywami z patelni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 30.09.2013 23:13
pyszne jedzonko
Wafelek2601 12.09.2013 19:44
Bardzo apetyczny
Malinka 01.09.2013 15:36
Już dawno nie jadłam. Pycha!
gosia1988 29.08.2013 21:19
świetne danie
olkaaa 17.07.2013 07:40
już dawno nie jadłam
Grazyna0211 25.06.2013 14:34
pyszne danie
Pietruszka 17.06.2013 22:55
wygląda bardzo, bardzo smacznie
Katarzyna59 15.06.2013 06:31
pyszności!
Malinka 07.06.2013 21:10
Nabrałam ochoty na takie mięsko, super!
mic 06.06.2013 20:07
sądzę, ze nikt by sie nie oparł
kate.500 28.04.2013 19:13
pyszne jedzonko
caralajna 20.03.2013 08:01
ładna propozycja podania :)
Alex_M 18.03.2013 10:07
pyszne danie
Anitapaj 25.02.2013 23:56
Pycha
pajbek 25.02.2013 11:12
Mięsko super i podane pięknie:-)
fotoviderek 25.02.2013 07:36
Lubię takie mięsko :)
Gracer 24.02.2013 20:47
rewelacyjnie podane
Kasnaj 24.02.2013 20:33
pycha
w mojej kuchni 24.02.2013 19:09
dla mnie wysmażony proszę
babajaga1969 24.02.2013 18:53
smaczne mięsko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak