Przepis i sposób przygotowania na: Bazyliowo - kaparowy kurczak na pierzynce z warzyw
Kroki postępowania
Smacznego :)
pałki z kurczaka | 5 szt. |
ziemniak | 5 szt. |
cebula biała | 1 szt. |
papryka zielona | 1 szt. |
oliwa | 4 łyżki |
zalewa z kaparów | 2 łyżki |
sok wyciśnięty z ½ cytryny | 1 łyżka |
kapary | 1 łyżka |
masło | ½ łyżki |
bazylia świeża | garść |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | do smaku |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | (ziołowa) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: