Składniki:
mąka | 200 g |
migdały | 50 g |
margaryna | 150 g |
jaja | 4 szt |
cukier | 120 g |
cukier wanilinowy | 1 paczka |
skórka z cytryny | 1 szt |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
mleko | 1/2 szkl. |
jabłka | 800 g |
masło | 30 g |
cukier puder | 60 g |
mąka | 200 g |
migdały | 50 g |
margaryna | 150 g |
jaja | 4 szt |
cukier | 120 g |
cukier wanilinowy | 1 paczka |
skórka z cytryny | 1 szt |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
mleko | 1/2 szkl. |
jabłka | 800 g |
masło | 30 g |
cukier puder | 60 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: