Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz czerwony z imbirem i trawą cytrynową
Barszcz podawać w filiżance jako dodatek do krokietów albo w talerzu z pierogami z mięsem lub kapustą i grzybami.
bulion warzywny | 2 litry |
sok z buraków | 2-3 szkl. |
mielona trawa cytrynowa | do smaku |
imbir starty | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
cukier | do smaku |
czosnek | 1 duży ząbek |
oliwa | 1 łyżka |
cytryna | 1 duża |
majeranek | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: