Składniki:
twaróg | 25 dag |
jajko | 4 szt |
margaryna | 17 dag |
cukier | 1 szkl |
mąka | 2 szkl |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
lukier | |
cukier puder | 3/4 szkl |
woda | 2 (gorąca) |
twaróg | 25 dag |
jajko | 4 szt |
margaryna | 17 dag |
cukier | 1 szkl |
mąka | 2 szkl |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
lukier | |
cukier puder | 3/4 szkl |
woda | 2 (gorąca) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: