Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki czekoladowe
wykładamy ciasto na foremki mufinkowe. Po upieczeniu babeczek wyciągamy z foremek. Śnieżkę ubijamy z mlekiem i dekorujemy kolorowymi cukiereczkami.
śnieżka | 1 szt. |
mleko 3,2% | 1 szkl. |
cukierki kolorowe | 1 op |
mąka pszenna | 3/4 szkl. |
mąka ziemniaczana | 1/2 szkl. |
kakao | 2 łyżki |
jajko | 4 szt. |
cukier | 3/4 szkl. |
olej | 4 łyżki |
ocet winny | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 2 łyzeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: