Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

" Pasta tuńczykowa z koperkiem "

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 150 g
papryka czerwona 1 szt
koperek 1 pęczek
majonez 2 łyżki
jogurt naturalny 2 łyżki
przyprawy 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: " Pasta tuńczykowa z koperkiem "

Tuńczyka odsączamy, siekamy.

Paprykę kroimy w kosteczkę.

Koperek siekamy.

Majonez mieszamy z jogurtem.

Wszystko razem mieszamy i doprawiamy do smaku
( solą i pieprzem ).

Zajadamy z ulubionym pieczywem!

Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iiiiii 23.09.2012 07:29
apetycznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak