Sposób przygotowania

ogórek pokroic na malutkie kawałeczki - jak ryż.posolic i zostawic na 15min.czosnek posiekac drobno i pomieszac z octem.wymieszac z jogurtem i olejem oraz koperkiem.sosem polac ogórka i wymieszac,podawac posypany mieta.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    lubię wszystko co z miętą
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    z mięta to ja jeszcze nie jadłam,ciekawa jestem tego smaku:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna132

    pycha
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    łał :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    ciekawy pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    lekkie akurat na cieplejsze dni

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !