Sposób przygotowania

jabłko obieramy i ścieramy na tarce na małych oczkach. Maślankę przelewamy do naczynia i wrzucamy starte jabłuszko, dodajemy cynamon wraz z cukrem do smaku- zależy jak kto lubi.Proste, szybkie i smaczne

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam maślanki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    dobra maślsanka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    i to tak można ?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !