Sposób przygotowania

galaretki rozpuścić i odstawić do stężenia,otrzeć skórkę z cytryny i wycisnąć sok,żelatynę namoczyć jak napęcznieje to rozpuścić,twaróg utrzeć na gładką masę z cukrem pudrem i wymieszać z sokiem z cytryny i skórką,wyłożyć dno tortownicy biszkoptami,galaretki pokroić w grubą kostkę,jogurt połączyć z żelatyną,dodać twarożek oraz pokrojoną galaretkę wymieszać i wylać do tortownicy,wstawić do lodówki,przed podaniem udekorować listkami mięty i skórką cytrynową.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Tomek16

    dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszny deserek;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super ten torcik, w sam raz do pysznej kawki
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super :)))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !