Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem wiosenna

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bulion warzywny
1 kostka
sałata
1
pomidor
2
cebula
1
czarne oliwki
16
tuńczyk w sosie własnym
1 puszka
rzeżucha
2 łyżki
jajko ugotowane na twardo
2

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem wiosenna

Sałate dzielimy na cząstki. Jajka, cebulę i ogórek kroimy w plasterki, pomidory zaś w ósemki. Bulion warzywny rozporowadzamy w 100 ml gorącej wody. Tuńczyka odsączamy z sosu. Wszystkie skłądniki połączyć z bulionem. Dodać oliwki i rzezuchę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasienka23 26.02.2012 12:26
bardzo lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak