Sposób przygotowania

I warstwa- białka starte na tarce o grubych oczkach
II warstwa- serek topiony również starty
III warstwa- cebula pokrojona w kostkę
IV warstwa- ogórki pokrojone w kostkę
V warstwa-5 łyżek majonezu
VI warstwa- śledzie pokrojone w paski
VII warstwa-5 łyżek majonezu
VIII warstwa-marchewka tarta
IX warstwa- żółtka tarte
X warstwa- zielenina

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    ciekawa i pyszna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajna i musi byc dobra.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !