Sposób przygotowania

cukier z wodą zagotować i dodać ocet. Gotować powoli na małym ogniu do osiągnięcia gęstosci. potem zdjąc z ognia i intensywnie mieszać do białkości.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    do czego to dodajesz?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    Nie spotkałam się jeszcze z tym...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    no ciekawe...
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    osobliwe danie
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    to się dodaje zamiast lukru, wychodzi wtedy taki jak w cukierni
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Tak od lat my robimy w naszej cukierni Oczywiście większe proporcje ale idealny.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !