Sposób przygotowania

oraz:2-3 gałazki rozmarynu,20 gronek winogrona,1łyzka oliwy z oliwek.
Pomidory i oliwki drobno posiekac,,zmieszac z oliwa.Koreczki serowe wykrawac z kawalka fety,za pomoca malego kieliszka..Winogrona poprzecinac,na połówki i wyjąc pestki.Za pomoca wykałaczki połączyć koreczek serowy z polówka winogrona.Na gore połozyc posiekane oliwki i pomidory.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Smaczne koreczki. W składnikach nie podałaś winogrona.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    to nie dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !