Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Żurawina do mięs

0.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier
50 dkg
woda
2 szklanki
sok z jednej cytryny
skórka cytrynowa
żurawina

Przepis i sposób przygotowania na: Żurawina do mięs

Żurawiny umyć, dokładnie osączyć i skrapiając sokiem cytrynowym wsypać do słoi. Zagotować syrop ze skórką cytrynową, wystudzić, zalać owoce i zamknąć słoiki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 08.11.2010 01:01
Taka żurawina jest idealna do mięs!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak