Sposób przygotowania

Rybę rozmrozić i pokroić w dużą kostkę.Zagotować 2 l wody z dodać kostkę i liść laurowy.Ziemniaki i marchewke obrać,umyć i pokroić - ziemniaki w kostkę,marchewkę w plasterki,włozyc do bulionu gotować 15min.Por oczyścić,białą część pokroić w plasterki,dodać do zupy,włożyć rybe i gotować 10min.Zabielić zupke śmietanką,zagotować, wyłączyc i odrazu podawać posypaną koperkiem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !