Sposób przygotowania

Warzywa myjemy i kroimy w kostkę.
- Na oliwie z pierwszego tłoczenia podsmażamy delikatnie czosnek, gdy kuchnia wypełni się aromatem czosnkowym, dodajemy cukinię i paprykę, mieszamy i dusimy do momentu, aż będą al dente.
- Gotujemy makaron według wskazań na opakowaniu i przykrywamy, by pozostał gorący.
- Gdy warzywa są już al dente, dodajemy krojone pomidory, oregano, paprykę, fit up oraz sól i pieprz, mieszamy. Dusimy na wolnym ogniu nie dłużej niż kwadrans.
- Makaron dodajemy do sosu, delikatnie mieszamy, podajemy natychmiast z grana padano.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    uwielbiam spaghetti
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    zdrowe i pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    swietne - polaczenie leczo i spaghetti :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    niezłe
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mimi

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anka1

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !