Sposób przygotowania

Żołądki drobiowe umyć, pokroić, obgotować we wrzątku, po czym przecedzić, przepłukać wodą i wrzucić do świeżego wrzątku. Gotować ok 10 min. Dodać marchewkę pokrojoną w zapałkę, fenkuł w grubsze piórka, groszek z zalewą, gotować dalej ok 7 min. Wyłączyć. Przyprawić do smaku. Wrzucić połamany makaron sojowy i przykryć przykrywką. Po ok 10 min gotowe.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubę chiński rosołek z tym, ze do tej pory robiłam go zawsze w wydaniu z piesią kurczaka lub skrzydełkami.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    muszę taki przygotować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !