Sposób przygotowania

Kapustę porwać na małe kawałki
pokroić jabłko na ćwiartki i potem w poprzek na cienkie plasterki
przekroić śliwki na połówki i większe truskawki tak samo.
posypać przez sitko cukrem pudrem (ok 2 łyżeczki)
śmietanę ubić z cukrem i polać sałatkę , udekorować wedle uznania,
przed podaniem wymieszać.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    fajna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    mm wygląda wspaniale! :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !