Przepis i sposób przygotowania na: Pikantna zupa gulaszowa
Do gotującej się zupy dodaj kolejno odsączoną czerwoną fasolę, koncentrat pomidorowy, pokrojoną w kostkę paprykę, tabasco. Przypraw do smaku solą i pieprzem.
gulaszu wołowego | 400 g |
fasolka czerwona | 1 puszka |
pieczarki | 6-7 sztuki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
tabasco | 10 kropel |
wody | 1,5 litra |
cebula | 1 sztuka |
olej | 3-4 łyżki |
papryka zielona | 1/2 sztuki |
papryka żółta | 1/2 sztuki |
papryka czerwona | 1/2 sztuki |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: