Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy, a następnie myjemy. Kroimy w niewielkie kawałki. Na rozgrzany olej wkładamy ziemniaczki i smażymy na złoty kolorek. Gotowe wykładamy na bibułkę by obciekły z nadmiaru tłuszczu a następnie podajemy na talerz i przyprawiamy do smaku solą oraz ketchupem. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    szybkie i smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    uwielbiam takie ziemniaczki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !